Az INSPIRA RESEARCH adatfelvételre specializálódott alvállalkozói a maguk területén több tízéves tapasztalattal rendelkeznek.
Az INSPIRA RESEARCH adatfelvételi munkáinak jelentős részét, hosszútávú stratégiai együttműködés keretében, a Big Data Scientist Kft. végzi.

A Big Data Scientist Kft. ügyvezetője, Juhász Ferenc, a hazai és globális piackutatások kivitelezésében több, mint 25 éves tapasztalattal rendelkező szakember.
A Big Data Scientist Kft. a legjobb hazai és külföldi alvállalkozókkal dolgozik együtt az adatfelvétel (CAPI, CAWI, CATI és kvalitatív szervezési feladatok), valamint az adatvizualizáció (pl. dashboard fejlesztés) területén. Az együttműködés eredményességét eddig elvégzett projektjeink kiváló adatminősége, valamint a fejlesztés alatt álló innovatív megoldásaink sikere bizonyítja (pl. interaktív és online ügyfél/kutatási dashboard-ok).

A kutatócég a minőségbiztosítási sztenderdek betartása érdekében az alvállalkozóktól független ellenőrzési rendszert működtet. A fentiek lehetővé teszik, hogy az INSPIRA RESEARCH mérettől és regionális lefedettségtől függetlenül bármilyen kutatási projektet a lehető legjobb minőségben bonyolítson le az ország egész területén, valamennyi, jelenleg használt adatfelvételi technikát alkalmazva (PAPI, CAPI, CAWI, CATI).

Gratulálunk az Év Terméke Díj Nyerteseinek!

Gratulálunk az Év Terméke Díj Nyerteseinek!

A prémium kategóriába tartozó, illetve kényelmi termékek előretörését hozta az idei év Az Év Terméke Díj (The Product of The Year – POY) választáson. Ezúttal 20 kategóriában hirdettek győztest, a Lidl termékei söpörték be a legtöbb elismerést.
Az Év Terméke Díj fogyasztói kutatását idén az Inspira készítette.

A teljes cikk ide kattintva olvasható.