Médiapiac interjú a Kutatási konferenciáról 2017.03.18.

Jó néhány éve rendezi meg a Médiapiac és a hazai marketingkutatási szakma vezető szereplői közösen a Kutatás konferenciát. Nincs ez másképp idén sem. A témákról Géczi Tamás szakmai igazgatót kérdeztük. Ami előre elárulható: idén még nagyobb figyelem esik a megbízóra. A beszélgetés elsőként a 90.9 Jazzy Rádióban hangzott el 2017. március 18-án. Ide kattintva hallgathatja meg a teljes interjút.

Médiapiac interjú a marketing Mood Barometer kutatásról 2016.11.19.

A Médiapiac és az Inspira Research ötödször mérte fel Marketing Mood Barometer kutatásában, hogyan gondolkodnak a marketingesek, milyenek a költési várakozásaik, és mely marketingeszközökben hisznek a leginkább. A beszélgetés elsőként a 90.9 Jazzy Rádióban hangzott el 2016. november 19-én. Ide kattintva hallgathatja meg a teljes interjút.

Reklámtorta: A Hatékony Kommunikáció Napja - 2015.10.05. - tv2.hu/mokka

Youtube videó

Médiapiac interjú Géczi Tamással, Hoffmann Márátval és Kozák Ákossal. 2015.05.03.

Nemrégiben zajlott a piackutató szakma legnagyobb hazai eseménye, a Kutatás 2016 konferencia. Ennek tanulságairól, a szakma előtt álló kérdésekről és feladatokról beszélgettünk a TNS Hoffmann, az Inspira Research és a GfK Hungária első embereivel. A beszélgetés szerkesztett formában elsőként a 90.9 Jazzy Rádióban hangzott el május 3-án.
Ide kattintva hallgathatja meg a teljes interjút.

Médiapiac interjú Géczi Tamással és Hoffmann Márátval. 2015.01.12.

Milyen évet zárt a marketingkutató piac 2015-ben, és mire számíthat idén? Mi az, ami az ügyfeleket inspirálja, és mi az, amit unnak? Milyen az intelligens kutatás? Többek között erről beszélgettünk Hoffmann Mártával, a TNS Hoffmann ügyvezető igazgatójával és Géczi Tamással, az Inspira Research alapító-ügyvezetőjével. A beszélgetés szerkesztett formában elsőként a 90.9 Jazzy Rádióban hangzott el.
Ide kattintva hallgathatja meg a teljes interjút.

FÓKUSZBAN A PATIKAI VÁSÁRLÓ

Az INSPIRA saját finanszírozású projektek keretében is folyamatosan vizsgálja a patikai vásárlói szegmensek és szokások változását. A cikkben közölt eredmények az Inspira Brand Profile multi-client kutatásából származnak, amely egy 4000 fős, országos reprezentatív felmérés a 18 évesnél idősebb lakosság körében. A kutatást háromszor bonyolítják le 2017-ben, és többek között összesen 16 OTC-kategóriát vizsgál.

A teljes cikk ide kattintva olvasható.

TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÁS A MAGYAR VÁLLALATOK KÖRÉBEN

Az INSPIRA a Magyar PR Szövetség megbízásából, a Magyar Suzuki Zrt., a Richter Gedeon Nyrt., valamint a Nemzetgazdasági Minisztérium támogatásával a hazai vállalatok és az állami intézmények, cégek társadalmi felelősségvállalással kapcsolatos gyakorlatát kutatta. Ebben cikkben 13 vállalatvezetői mélyinterjú, valamint egy százfős mintán készült vállalatvezetői kvantitatív kutatás legfontosabb tanulságait olvashatják el.

A teljes cikk ide kattintva olvasható.