Adatfelvétel

Adatfelvétel

Az INSPIRA RESEARCH adatfelvételre specializálódott alvállalkozói a maguk területén több tízéves tapasztalattal rendelkeznek.
Az INSPIRA RESEARCH adatfelvételi munkáinak jelentős részét, hosszútávú stratégiai együttműködés keretében, a Big Data Scientist Kft. végzi.

A Big Data Scientist Kft. ügyvezetője, Juhász Ferenc, a hazai és globális piackutatások kivitelezésében több, mint 25 éves tapasztalattal rendelkező szakember.
A Big Data Scientist Kft. a legjobb hazai és külföldi alvállalkozókkal dolgozik együtt az adatfelvétel (CAPI, CAWI, CATI és kvalitatív szervezési feladatok), valamint az adatvizualizáció (pl. dashboard fejlesztés) területén. Az együttműködés eredményességét eddig elvégzett projektjeink kiváló adatminősége, valamint a fejlesztés alatt álló innovatív megoldásaink sikere bizonyítja (pl. interaktív és online ügyfél/kutatási dashboard-ok).

A kutatócég a minőségbiztosítási sztenderdek betartása érdekében az alvállalkozóktól független ellenőrzési rendszert működtet. A fentiek lehetővé teszik, hogy az INSPIRA RESEARCH mérettől és regionális lefedettségtől függetlenül bármilyen kutatási projektet a lehető legjobb minőségben bonyolítson le az ország egész területén, valamennyi, jelenleg használt adatfelvételi technikát alkalmazva (PAPI, CAPI, CAWI, CATI).