Adatfelvétel

Adatfelvétel

Az INSPIRA RESEARCH adatfelvételre specializálódott alvállalkozói a maguk területén több tízéves tapasztalattal rendelkeznek.

Az INSPIRA RESEARCH legjobb hazai és külföldi alvállalkozókkal dolgozik együtt az adatfelvétel (CAPI, CAWI, CATI és kvalitatív szervezési feladatok), valamint az adatvizualizáció (pl. dashboard fejlesztés) területén. Az együttműködés eredményességét eddig elvégzett projektjeink kiváló adatminősége, valamint a fejlesztés alatt álló innovatív megoldásaink sikere bizonyítja.

A kutatócég a minőségbiztosítási sztenderdek betartása érdekében az alvállalkozóktól független ellenőrzési rendszert működtet. A fentiek lehetővé teszik, hogy az INSPIRA RESEARCH mérettől és regionális lefedettségtől függetlenül bármilyen kutatási projektet a lehető legjobb minőségben bonyolítson le az ország egész területén, valamennyi, jelenleg használt adatfelvételi technikát alkalmazva (PAPI, CAPI, CAWI, CATI).

Jelenlegi nyereményjáték szabályzatok: 18-25 éves nők, 18-25 éves férfiak, 25-45 éves nők, 25-45 éves férfiak, 45-65+ éves nők, 45-65+ éves férfiak.