Healthcare

Healthcare

Tapasztalat és kutatási megoldások

Az Inspira Research Healthcare üzletága kiemelt kutatási és tanácsadó partnere a hazai piacon működő multinacionális gyógyszeripari vállatoknak, patikaláncoknak, valamint a magánegészségügyi szektor szereplőinek. A Healthcare divízió a magyar piacon kívül rendszeresen végez kutatásokat Oroszországban, a CIS országokban, Kelet- és Nyugat-Európában, valamint az USA-ban.

Munkatársaink a hazai és kelet-európai kutatási szakma legtapasztaltabb egészségügyi piackutató szakemberei közé tartoznak és az elmúlt 20 évben az összes jelentős terápiás területen vezettek kutatásokat úgy a vényköteles, mint az OTC piacokon, valamint a magánegészségügyi- és patikai szektorokban.

Az üzletág szolgáltatás-filozófiájának központi gondolata, hogy az ügyfeleket nem pusztán merev kutatási adatokkal „bombázzuk”, hanem az üzleti problémák megoldásához és az üzleti célok kivitelezéséhez kínálunk testreszabott, kreatív megközelítéseket a specifikus terápiás területek kompetitív környezetének és terápiás hátterének figyelembevételével.

Mindig szoros kooperációban dolgozunk együtt ügyfeleinkkel, amit a tőlük érkező visszajelzések és az elégedettség, valamint lojalitás magas foka bizonyít.
Csapatunk orvosszakértők támogatásával dolgozik, kihasználva a szinergiát az orvostudomány és kutatási módszertanok között. A szakértők, szükség esetén a kutatás teljes folyamatát támogatják az előkészítéstől, az elemzésen át egészen a konklúziók feltárásáig.

A Healthcare üzletág, hasonlóan az Inspira Group más divízióihoz, évente számos alkalommal készít saját finanszírozású kutatásokat, amelyek egy-egy, a szakmai közvélemény számára értékes témában kínálnak orientációs lehetőséget az érdeklődő ügyfelek számára.

Piackutatási és stratégiai tanácsadási portfoliónk az alábbi szolgáltatásokkal egészül ki:

  • medical writing
  • medical content creation
  • medical data visualization
  • professional publishing

Az eddig elkészült saját finanszírozású kutatásaink összefoglalóit a kutatás nevére kattintva érheti el.

Fake News (2019)

Inspira e-Commerce (2019)

Fókuszban a patikai vásárló (2018)

Egészségértés (2019)

Mályvatükör (2019)

Patikai akciók kutatás (2019)

COVID Lakossági kutatás_1 (2020)

COVID Lakossági kutatás_2 (2020)

COVID Patikus kutatás (2020)